Panasu kad is didelio debesies mazas lietus. Ar cia taip ir buvo uzmanyta?

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Kauno Arena | 2 etapas

Collapse

This topic is closed.

X
X
- 

Viskas priklausytų nuo aplinkybių, bet greičiausiai tai eičiau.Parašė somis Rodyti pranešimąBuvo kiek žinau, fanų nuo dviejų autobusų,kur į Rygą važiavo, ir dar keli žmonės iš šono, pvz aš 
 O šiaip daugelis iš mano pažįstamų nėjo, nes visokios pamokos, darbai, ir pan. Juk nesėdi rytais žmonės namie nieko neveikdami 
 Ar jūs būtumėte ėję atitinkamu atveju?Parašas :)
 Comment
- 

Tai aišku daugiauParašė Tomas Rodyti pranešimąPensininkų piketuose žyyyyyyyyyyyyymiai daugiau žmonių susirenka Lietuva, Lietuva, gėda, gėda, gėda! Lietuva, Lietuva, gėda, gėda, gėda!  Jie juk neturi ką veikti. Tuo šis piketas ir svarbesnis. Jie juk neturi ką veikti. Tuo šis piketas ir svarbesnis.
 Comment
- 

Kažkas lyg traukė su kažkokiu fotikuParašė liutass Rodyti pranešimąTai gal kokių nuotraukų bus iš piketo? Bet juk žinai, ten dauguma buvo Žfanai, kurie dabar jau Rygoj Bet juk žinai, ten dauguma buvo Žfanai, kurie dabar jau Rygoj tai kai grįš, tada, įtariu, mažu kas įmes. Bent jau fanai.lt turėtų būti. tai kai grįš, tada, įtariu, mažu kas įmes. Bent jau fanai.lt turėtų būti.
 O man neįdeda, kaip jau sakiau = net nefotkinau.
 Comment
- 

Šiek tiek jų rasi čia:Parašė liutass Rodyti pranešimąTai gal kokių nuotraukų bus iš piketo?

""Žalgirio" fanai ragina Kauno valdžią greičiau statyti areną "
 http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=12935341
 Comment
- 

Manau nebus saloje arenos: kainos visiškai nerealios. Tegul verslininkai stato ir finansuoja.Parašė Aš Rodyti pranešimąŠiek tiek jų rasi čia:

""Žalgirio" fanai ragina Kauno valdžią greičiau statyti areną "
 http://www.delfi.lt/news/sport/eurob...hp?id=12935341
 Comment
- 

Hm, ką aš galiu tau pasakyt...Parašė kontra Rodyti pranešimąManau nebus saloje arenos: kainos visiškai nerealios. Tegul verslininkai stato ir finansuoja.
 Kainos dar ir kaip realios. Turime ir su kuo palyginti ir kuo pagrįsti, kad jos mums "perkandamos" (tai jau buvo padaryta forume). Arena bus ir tikrai bus saloje (nes į ją jau tiesiamas tiltas automobilių eismui).Paskutinis taisė Aš; 2007.04.21, 00:55.
 Comment
- 

Gal kokią atsiperkamumo studiją darei, kad kalbi taip užtikrinai?Parašė kontra Rodyti pranešimąManau nebus saloje arenos: kainos visiškai nerealios. Tegul verslininkai stato ir finansuoja. Mano galerija Flickr'yje Mano galerija Flickr'yje
 Comment
- 

Kiek plakatų perskaičiau, visur gražūs teisingi šūkiai. Nemačiau išsišokimų, apie "girtaujantį jaunimą" ir panašių kalbų taip pat negirdėjau. Tad akcija labai graži ir vykusi.

Atkreipkit dėmesį į garsiakalbį 
 http://foto.terpe.lt/inkelti/20070422/Picture%20025.jpgPaskutinis taisė Aš; 2007.04.22, 15:38.
 Comment
- 

Manau, kad gali sukurti temą "Kauno Nemuno salos infrastruktūros projektai", skirtą ne vien šiam tiltui, bet viskam. Darbų apimtis bus tikrai didelė.Parašė sanomiz Rodyti pranešimąAr verta kurti naują temą Infrastruktūros skiltyje, ar pakaks papildymo šioje temoje?Paskutinis taisė Aš; 2007.04.22, 16:57.
 Comment

Comment